L’Ampolla renova el conveni intermunicipal amb l’Estació Nàutica Costa Daurada

L’Ajuntament de l’Ampolla juntament amb els altres sis ajuntaments que formen part de l’Estació Nàutica Costa Daurada han renovat el seu conveni intermunicipal de col·laboració amb aquesta associació. La signatura ha tingut lloc en el marc de la Fira Internacional de Turisme FITUR, a Madrid. Aquest document, que es firma cada any, té com a objectiu regular la relació entre els municipis associats i l’Estació Nàutica i establir els drets i deures de cadascuna de les parts.

L’acte de signatura es va realitzar  a l’estand de Catalunya i FITUR i va ser presidit pel director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa. També va ser-hi present el president del patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer. En el torn d’intervencions, el president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Vicent Martí, va exposar que “durant els darrers mesos s’ha treballat per establir unes línies de promoció específiques que permetin desestacionalitzar la temporada”. En aquest sentit, va destacar que activitats com el submarinisme o la pesca esportiva tenen un gran potencial per atraure visitants i que durant els pròxims mesos es treballarà en aquesta línia.

Estació Nàutica Costa Daurada
L’Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels set municipis que estan situats al Golf de Sant Jordi, una gran àrea 90 kilòmetres de serveis turístics relacionats amb el mar que ha esdevingut el domini nàutic més gran de Catalunya. L’associació busca realitzar una promoció conjunta d’activitats a fires especialitzades del sector nàutic en l’àmbit europeu.

Per |2018-01-22T14:24:23+00:0018, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada