El cicle ‘Hivern Musical’ s’enceta amb un recital de piano

El primer recital del Cicle de Concerts Hivern Musical, organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, s’inicia aquest dijous 18 de gener amb un recital de piano, a càrrec d’Inés Reguero. S’iniciarà a les 20 h del vespre a la sala d’actes del Patronat Obrer.

El proper concert anirà a càrrec del grup Solk el dijous 1 de març i l’endemà, 2 de març serè el torn del Corn de LaBinota sota la direcció de Maria Lombarte i els acompanyarà Manel Miró al piano. Tancaran el cicle, el 15 de març amb música de cambra el professorat del centre.

Per |2018-01-23T18:40:00+00:0018, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada