La Lira Ampostina organitza la 17a edició del ‘Banda a Banda’

La Lira Ampostina organitza la 17a edició del ‘Banda a Banda’. La Banda Simfònica Unió Musical de Benaguasil (València) serà l’encarregada d’encetar el cicle de concerts el proper dissabte 27 de gener a partir de les 20h al Teatre-auditori La Lira Ampostina. El 24 de febrer serà el torn de la Banda de la Societat Renaixement Musical de Vinalesa (València), mentre que el 29 de març la Banda de la Societat Musical “La Lira Ampostina” oferirà també el seu concert. Finalment la Banda UTM (Unió Temporal de Músics) de València serà l’encarregada de tancar la temporada el 28 d’abril.

La iniciativa del ‘Banda a Banda’ va néixer el 2001 amb l’objectiu de de poder escoltar altres alternatives a la cultura de banda a les Terres de l’Ebre per poder intercanviar coneixements, viure noves vivències, captar altres maneres de fer música i, en definitiva, aprendre, segons han explicat des de l’organització. Fins al moment més de seixanta bandes de música han participat des de fa disset anys en el cicle Amposta de Banda a Banda.

Per |2018-01-22T12:01:47+00:0015, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada