El Consell del Baix Ebre posa en marxa un servei per evitar conflictes familiars

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en marxa el Servei d’Orientació i Acompanyament Familiar (SOAF). Finançat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i promogut per la Fundació Gentis, el seu objectiu és potenciar les habilitats parentals a partir de mesures d’orientació i suport específic davant de situacions de conflicte familiar, dificultats psicosocials, risc d’exclusió social i dinàmiques que no contribueixen a l’estabilitat i el benestar dins de les famílies. La prestació va a càrrec d’un equip multidisciplinar que rep demandes directes de les famílies interessades i per derivació d’altres equips professionals que estan treballant de forma complementària i pròxima a les Terres de l’Ebre. L’horari d’atenció, mitjançant cita prèvia, és dimecres al matí, de les nou a la una.

El SOAF ofereix diverses iniciatives per complir el seu objectiu: tallers d’orientació educativa per a pares i mares, espais de participació i intercanvi d’experiències, suport en situacions familiars complexes, orientació i acompanyament en la recerca de recursos, tallers per enfortir les competències parentals i experiències en parentalitat positiva en les diferents etapes del cicle vital dels infants i adolescents, entre altres.

Per |2018-01-22T12:01:41+00:0015, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada