Boig per tu

Hi ha nits estranyes i màgiques. Nits d’aquelles que surts a prendre un parell de copes amb els amics de tota la vida, sense cap esperança més que passar una bona estona, xerrar de les inquietuds que en aquell moment et passen pel cap i descarregar les preocupacions de la setmana. Mentre, les hores van transcorrent entre cançó i cançó, entre copa i copa, entre cigarret i cigarret. Nits que, de cop i volta, i per un instant succeeix un fet  màgic, un moment extraordinari, uns segons especials. Un fet que al final et persegueix fins a l’eternitat.

Hi ha nits estranyes que de repent entremig de les llums del bar musical, un encreuament de mirades anònimes a certa distància, una dilatació de pupil·les mostren una atracció fatal, un instint ferotge i passional d’una química desconeguda que recorre la distància entre dos rostres. Caçador i presa s’entremesclen mútuament. En el silenci de la complicitat se sap que alguna cosa passarà. Tanmateix, el destí et fa una mala passada i en aquell moment, en aquell precís instant de segellar el pacte, aquest és interromput pet algun fet inoportú. La màgia d’aquell moment desapareix per sempre o potser perdura en l’anonimat dels records i dels deutes pendents. Caçador i presa tornen a casa tal com han vingut, sols, cadascú pel seu camí corresponent. Però, sempre et quedarà aquella imatge. Aquella imatge que dins la teva copa quedarà reflectida la seva llum.

Segurament, la cançó de Sau, Boig per tu, és la que millor transmet aquells breus instants d’una nit qualsevol, una nit estranya que al final es converteix en màgica. Una nit que haguessin pogut passar moltes coses i al final no passà res. Una nit que comprens, al llarg del temps,  que mai més es donarà al cas i que ho recordaràs boig per sempre, esperant un altre moment, una altra oportunitat, una altra ocasió. Però mai més es dóna aquella química tan especial. I de repent t’adones, que dins dels teus deutes pendents hi resideix un amor platònic, un amor que mai aconseguiràs, que mai serà teu i mai escriuràs cartes d’amor per fer-li saber.

 

Batiste Forcadell

Des de la República dels Alfacs.

Per |2018-01-15T13:13:28+00:0015, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada