Reobren el camí del Xoperal de l’ermita de l’Aldea

A partir d’aquest dimecres, un cop acabades les obres, resta obert a la circulació el camí del Xoperal de l’Ermita, una obra ràpida que ha permès l’arranjament d’aquesta via tant freqüentada. A partir d’ara comptarà amb el servei d’un Carril Bici que proporcionarà un espai de passeig, d’activitat esportiva i d’atractiu turístic  amb la imatge estretament lligada al bressol del Delta.

L’obra ha suposat un import de 86.195,38€ IVA inclòs i s’ha fet realitat gràcies al superàvit pressupostari de l’Ajuntament obtingut l’any 2016. Des del consistori han explicat que desitgen “que tots els ciutadans i les ciutadanes de l’Aldea ho puguin gaudir, i de la mateixa manera, convidem als visitants forasters de les nostres terres i de més enllà a aprofitar aquest àmbit privilegiat i identificatiu d’un dels millors paisatges del nostre Delta”.

Per |2018-01-15T15:35:26+00:0012, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada