Movem Tortosa denuncia el sobrecost d’un 43% en les obres del pont de l’Estat

Les obres de rehabilitació del pont de l’Estat de Tortosa han estat molt més cares del que estava inicialment previst, segons ha denunciat el partit municipal de Movem Tortosa. El cost s’ha acabat incrementant un 43%, el que suposa que el preu final ha estat superior als 1,4 milions d’euros. Ho ha mostrat Movem Tortosa utilitzant les dades de la darrera junta de Govern Local del 2017, que va certificar la liquidació de l’obra. El portaveu del partit, Jordi Jordan també ha recordat que les obres van acabar durant 18 mesos, molt més del que també s’havia previst inicialment.

Per |2018-01-15T10:07:05+00:0012, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada