Carme Franch i Pau Alaixendri, assoleixen la màxima categoria de ball esportiu

Amb el canvi d’any la parella jesusenca formada per Carme Franch i Pau Alaixendri deixa la categoria youth essent la primera parella espanyola al rànking internacional i assoleixen la màxima categoria en balls de saló, Adult AI.

En només  dues temporades  ballant junts s’han proclamat Campions d’Espanya en categoria Youth B Llatí . Han aconseguit nombrosos pòdiums en competicions estatals i han aconseguint l’ascens a la màxima categoria en ball esportiu de competició. També han estat finalistes en diverses competicions internacionals en categoria Youth celebrades a Itàlia, Austria i Bilbao aquesta temporada.

Ara, amb aquest nou ascens, i de la mà dels seus professors de TWIST CBE Jesús, Mercè Llorca i Giuseppe Sgroi, comença per ells una nova i dura etapa on hauran de competir en parelles de la màxima categoria.

Per |2018-01-16T12:33:40+00:0012, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada