“A la recerca dels records oblidats”, una proposta teatral sobre l’alzheimer al Felip Pedrell

El proper dissabte 20 de gener, el Teatre Auditori Felip Pedrell acollirà, a les 11.30 hores, la representació de la conferència teatralitzada “A la recerca dels records oblidats”, que gira al voltant de la memòria i la malaltia d’Alzheimer, una proposta dirigida a tots els públics, però especialment als avis, i també als més joves de franja d’edat recomanada entre els 8 i els 12 anys.

Aquesta és una producció d’Incite-Institut de Ciència i Teatre, amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa, AFATE (Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre), AFAB (Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona), la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya, i l’AJuntament de Barcelona.

Per |2018-01-22T12:01:58+00:0012, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada