Intervenen a Deltebre 131kg de pop per a la venda per no complir els requisits sanitaris

El Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Tarragona (SEPRONA), han intervingut 131 quilos de pop il·legal a Deltebre en el moment que era transportat sense cap tipus de documentació en una furgoneta que procedia del port pesquer de Sant Joan de Deltebre.

Els agents van observar  l’arribada al port de Sant Joan de Deltebre d’una embarcació pesquera que, un cop amarrada, van començar la tasca de desestiba (descàrrega). Van podenr apreciar com s’introduïen a l’interior d’un vehicle de càrrega diversos cistells de plàstic contenint algun tipus de peix, abandonant posteriorment el vehicle al recinte portuari per dirigir-se a un magatzem ubicat a la localitat de Deltebre.

Després de ser interceptat a l’entrada d’aquest magatzem i procedir a la inspecció de la càrrega, es va comprovar que portava 4 cabassos de plàstic que contenien 121 quilos de pop en total. A més, la persona identificada tampoc disposava del document de transport que empara el trasllat de captures des del punt de desestiba fins al lloc de venda.

També es va procedir a la inspecció del magatzem on s’anava a efectuar el dipòsit de les captures, localitzant dos baguls congeladors i en el seu interior 4 pops amb un pes total de 10 quilos, en fase de congelació i mancat del document de traçabilitat que acredita la procedència d’aquest, pel que va ser denunciat davant el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, per infringir diversos conceptes de la normativa relacionada amb la primera venda de productes pesquers.

Per |2018-01-15T13:52:19+00:0011, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada