El mon del teatre ret homenatge a Carles Santos amb un espectacle que recollirà el seu imaginari

El mon del teatre retrà aquest dissabte el seu particular homenatge a la figura de Carles Santos (Vinaròs, 1940 – Vinaròs, 2017) amb l’espectacle ‘Un Santos (sense Santos)’ al Teatre Lliure. L’obra, dirigida per dues de les seves estretes col·laboradores -Montse Colomé i Anna Llopart-, gira durant una hora entorn a l’imaginari del compositor i músic amb la col·laboració d’una quarantena d’artistes, entre els quals destaca entre molts d’altres Frederic Amat, Cabo San Roque, Àngels Margarit, Josep Maria Mestres, Claudia Schneider, Francesc Orella, Cesc Gelabert, Sol Picó o Mónica López. La música, el text i la dansa seran l’element comú d”Un Santos (sense Santos)’, que recull fragments d’una quinzena d’obres. En paraules dels seus impulsors, l’espectacle és Santos en “estat pur”, sense vestuari ni escenografia, concebut com una “festa sorpresa” i un “acte de fe”.

Per |2018-01-16T12:33:47+00:0011, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada