El grup l’Ebre i l’Ajuntament de Roquetes visiten el primer nadó ebrenc de l’any

Enguany la primera ebrenca és de Roquetes i es diu Sara Bosque i ahir va rebre la visita de l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, juntament amb la regidora de l’Àrea de Qualitat de Vida, Isabel Belmonte. També els van acompanyar una representació del Grup de comunicació l’Ebre, que en el proper dimarts 16 de gener li organitzarà l’acte d’apadrinament i l’entrega de diversos obsequis dels patrocinadors que vulguin contribuir-hi. Es durà a terme, a partir de la 13:30 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Roquetes on es compatarà amb la presència de diversos membres del consistori i també els directors dels diversos mitjans que conformen el grup de comunicació l’Ebre, entre els quals Imagina Ràdio.

Per |2018-01-11T12:29:48+00:0010, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada