Tortosa estudiarà implantar semàfors sonors

En el darrer ple ordinari de Tortosa es va votar per unanimitat la moció presentada pel Partit Popular per tal d’estudiar i implantar semàfors sonors a la ciutat. Gràcies a un sistema desenvolupat i homologat per l’ONCE, a través d’un comandament o bluetooh, permet a persones invidents o amb dificultats visuals saber en quin moment el semàfor es troba en verd. La moció va donar peu, un cop més, a les picabaralles entre els portaveus dels partit per la situació política actual de Catalunya i les reivindicacions en protesta pels “presos polítics”.

D’altra banda, el ple també va aprovar per unanimitat el reglament del servei de transport adaptat i assistit. Segons l’alcalde, Ferran Bel, l’Ajuntament fa temps que presta el servei però “no hi havia un reglament que ho regulés específicament”. També va avançar que es troba en procés d’adjudicació del servei de transport que espera que es resolgui en la propera Junta de Govern Local. La nova adjudicació permetrà “incorporar millores d’optimització els recorreguts i reduir el temps de trajecte”.

El partit de Movem Tortosa va retirar la seva moció que demanava de forma urgent la compareixença del “defensor del ciutadania”. A través de la Junta de Portaveus l’alcalde ha comunicat nomenar un nou defensor de la ciutadania en el transcurs del proper mes, ja què “s’ha informat que l’actual, per motius personals, volia deixar el càrrec”. Finalment, Jordi Jordan, ha informat que “espera que en breu hi hagi una proposta de nou defensor de la ciutadania i que l’Ajuntament faci la difusió i publicitat d’aquesta institució atès que aquesta és ínfima en els moments actuals”.

Per |2018-01-10T17:18:45+00:009, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada