La Ràpita fa un reconeixement a 6 agents de la policia local i un ciutadà

L’Ajuntament de La Ràpita ha celebrat un acte de reconeixement a sis agents de la Policia Local i un ciutadà per dues actuacions que han dut a terme al llarg de l’any 2017 i que van comportar salvar la vida de dues persones. L’acte, organitzat per segon any consecutiu i impulsat per la regidoria de Governació, es va fer divendres 5 de gener al saló de plens de l’Ajuntament. Alguns familiars van voler acompanyar els homenatjats en un reconeixement senzill però que pretén posar en valor tasques que no sempre són reconegudes tot i la seua rellevància cap a la seguretat de les persones.

“Pensem que les felicitacions no van mai malament, ja sigui a la ciutadania quan cal i també als agents de seguretat, perquè per bé que cal felicitar-los per moltes de les tasques que fan al llarg de l’any, i que de vegades els comporta posar en risc la seua integritat, volem posar un èmfasi especial cap a aquelles actuacions que permeten salvar vides”, ha afirmat la regidora de Governació, Conxi Vizcarro.

Les accions reconegudes enguany van ser dues, en les quals van intervenir un total de 6 agents, a més de l’estudiant de medicina Ferran Rodríguez. Es dóna la circumstància que en un dels dos salvaments efectuats, va ser clau la utilització d’un dels desfibril·ladors amb què compta el municipi, tal com ha destacat la regidora. A tots els homenatjats se’ls va fer entrega d’una carta d’agraïment signada per l’alcalde, Josep Caparrós.

Per |2018-01-10T12:50:13+00:008, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada