Els tres regidors del PSC a Carmarles es donen de baixa del partit

Els regidors del grup municipal de Camarles i Lligallos del PSC Ramón Brull, Lluïsa Esmel i Jordi Bonet, han decidit donar-se de baixa del partit i passar així a ser, regidors no adscrits. Una decisió que arriba després de veure perillar el pacte de govern amb el PDeCat i de les mocions de censura dels presidents socialites del consell comarcal del Montsià i el Baix Ebre.

Segons han explicat en un comunicat, la decisió s’ha pres després “d’una llarga reflexió” i consideren que és “fonamentalment pels diferents temes polítics ocorreguts els darrers mesos”. Han explicat que “el nostre grup porta treballant molt intensament pel municipi de Camarles, en projectes que portàvem al nostre programa electoral, molts d’ells realitzats i d´altres en vies de realitzar-se, i per tot això, no volem que aquesta línia de treball es pugui veure afectada”. Aquesta decisió es donarà compte en la propera sessió plenària de la corporació municipal.

Per |2018-01-09T13:53:54+00:008, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada