167 nens i nenes riberencs tindran regal el dia de reis gràcies a Serveis Socials i Creu Roja

Arriba una de les nits més màgiques de l’any. I com la resta, els nens i nenes riberencs fa dies que esperen als Reis Mags per rebre el seu regal. L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, un any més, ha col·laborat amb la Campanya de Reis, una iniciativa de Creu Roja per als nens i nenes de 0 a 12 anys, que té per objectiu garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines pels que estan en situació de vulnerabilitat.

Han rebut un total de 88 sol·licituds per adherir-se a la Campanya, un total de 167 nens i nenes, que estan en risc d’exclusió social a la Ribera d’Ebre. Aquests nens i nenes tindran el seu regal gràcies a la iniciativa impulsada per l’Assemblea de Creu Roja Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó i Creu Roja Joventut de Móra la Nova, amb la col·laboració dels Ajuntaments de la Ribera d’Ebre. En total s’han recollit 201 joguines i jocs.

Cap infant sense regal
Aquest 2017 el lema de la campanya de Creu Roja ha sigut “Els seus drets en joc” i s’ha volgut aconseguir que cap infant es quedi sense rebre un joc o joguina en aquestes dates tan especials. A més, la campanya promou la recollida de joguines noves, de caràcter no bèl·lic, que no siguin sexistes i han de promoure el joc cooperatiu.

A la Ribera d’Ebre s’han organitzat dues campanyes de captació de joguines i de sensibilització a la Fira de Móra la Nova i al Supermercat Esclat de Móra la Nova. A part dels Ajuntaments riberencs, vuit empreses han col·laborat en la campanya i també ho ha fet una entitat esportiva.

Per |2018-01-08T17:20:25+00:005, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada