Ulldecona instal·la zones gratuïtes de wifi

L’Ajuntament d’Ulldecona ha iniciat la instal·lació d’aparells en diverses zones del municipi, com també dels Valentins, per donar un servei de wifi gratuït als seus veïns i veïnes. Es tracta concretament de la Plaça de l’Església, Plaça Catalunya, zona de l’Estació i al carrer Sant Antoni dels Valentins (zona Església). L’objectiu del consistori és facilitar als usuaris la connexió a internet per fer consultes i tràmits. Es duu a terme gràcies a l’acord entre l’Ajuntament d’Ulldecona i l’empresa E-Ports Ample de Banda i Internet S.L. Un cop acabada la instal·lació, d’aproximadament dos mesos, entrarà en funcionament el nou servei.

Per |2018-01-05T14:06:14+00:004, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada