Torna la cursa de muntanya Lo Pastisset de Benifallet en la seva novena edició

La novena edició de la cursa de muntanya Lo Pastisset de Benifallet el proper 28 de gener. Encetarà així de nou les proves del calendari ebrenc. 28,1 km és el recorregut, circular, de la Cursa reina del Pastisset i que té una altura màxima de 924 metres, la Creu de Santos, a la serra de Cardó. Amb 1594 metres de desnivell, tant positiu com negatiu, transcorre per indrets d’una gran bellesa. Els punts importants són el barranc de l’Ullal, el Racó de Costumà, el Mas de Monclús, la Carrasca Dolça, la Senda Oliver, la Creu de Santos i el Balneari de Cardó i el Coll de Motxo. La sortida està prevista a les 9 hores.

La Cursa curta (puntuable a la categoria Júnior del Circuit de les Terres de l’Ebre), de 18,1 km, també de recorregut circular, té una altura màxima de 729 metres a la Carrasca Dolça, amb un desnivell positiu i negatiu de 960 metres. La sortida és a les 9.15 hores. Pel que fa la a la Marxa llarga, de 14,7 km, que no és puntuable, sortirà a les 9.30 hores. L’altura màxima és de 264 metres, al Racó de Costumà i un desnivell acumulat de 1.146 metres. Finalment, la Marxa curta, que és puntuable com a Cursa cadet, té 11,9 km de recorregut circular amb una altura màxima de 260 metres, a Les Cases, i un desnivell acumulat de 998 metres.

Durant la jornada, que serà solidaria, es recollirà roba i material esportiu per Creu Roja Tortosa i també es vendran productes fets a mà per a la lluita contra el càncer. L’organització també ha previst per als acompanyants dels i les atletes tallers participatius i animació infantil amb inflables i activitats dirigides.
La VIII Cursa del Pastisset de Benifallet l’organitza l’Associació Fent Sendera, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benifallet i d’un bon nombre de patrocinadors, i hi ha més de 200 voluntaris que faran possible la seva realització.

Per |2018-01-09T14:47:42+00:004, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.