Mariam Quirós, la primera tortosina del 2018

Mariam Quirós Skeif, filla de Jonathan i de Yasmin, ha estat el primer nadó tortosí del 2018. La filla d’aquesta parella veïna del Temple, va néixer a les 10.30 hores d’aquest dimarts 2 de gener en un part per cesàrea, pesant 3,150 kg. L’alcalde ha estat acompanyat per la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tortosa, Meritxell Roigé, i han pogut saludar a nombrosos membres de la família del nounat i donar l’enhorabona.

El primer ebrenc del 2018 també ha estat una nena, Sara Bosque. Va néixer poc després de l’hora de dinar del dia 1 a l’Hospital Verge de la Cinta. Els seus pares, Verònica i Ivan, són veïns de Roquetes.

Ambdós nadons rebran ara un lot d’obsequis en un acte organitzar traodiconalment pel Grup Ebre, ara farà 30 anys.

Per |2018-01-08T17:21:00+00:003, gener, 2018||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada