La vida és la vida

Arriba una època, un moment, un instant de la teua vida que et fa temor mirar cap a endavant. Llavors, durant uns segons t’atures i mires cap a darrera, observant el teu passat, el que has fet i has deixat de fer; les errades i els encerts que has comès en les teves decisions. En resum, intentes fer un balanç de tots el que has aconseguit i el que no has pogut obtenir. I és en aquests moments de meditació i reflexió que et trobes amb amics i companys que feia anys que no veies ni xerraves amb ells. Com aquell amic lluitador de totes les causes perdudes, com per exemple: Albert Porres d’Amposta, i com ell, altres que feia temps que desconeixies de la seva existència.

Són moments extraordinaris, que la vida et regala i et demostra que ha valgut la pena arribar on has arribat i  encara que en moments puntuals has de fer un descans, has de pensar que et  queda un gran camí per a recórrer. Aleshores és quan per art de màgia et recordes d’aquella cançó que cantava el grup Austríac, Opus, anomenada: Live is Life, tot un número 1 a la dècada meravellosa del Pop.

La lletra de la cançó era la cosa més simple que et podries trobar, però a la vegada era un himne a la vida, a viure cada moment, cada hora, cada minut de la nostra vida intensament perquè ella és fantàstica, meravellosa i única. I encara que més d’un, en algun instant de la nostra existència,  hem tingut que comprar vaselina o algun derivat del Prozac, per tenir la mala sort de caure amb algun fill de la seva  mare o malparit, al final, el que compta, en aixecar-se i tirar recte per continuar el nostre camí. I sobre aquells malparits o malparides, tranquils que algun dia els déus celestials i els infernals els hi passaran compte. Mentrestant gaudim de la vida, si potser, en aquells amics de tota la vida com l’amic Porres, contant batalles i guerres, prenent un parell de canyes i una ració de tellerines, i sobretot, cantant la vida és la vida.

 

Batiste Forcadell

Des de la República dels Alfacs

Per |2017-12-27T09:49:59+00:0027, desembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada