El nucli antic de Tivissa acollirà la sisena edició de la Fira de Nadal el 8 i 9 de desembre

El nucli antic de Tivissa acollirà els dies 8 i 9 de desembre la sisena edició de la Fira de Nadal, organitzada per l’Ajuntament de Tivissa i la Comissió de la Fira de Nadal, amb la col·laboració d’entitats i voluntariat local, empreses i establiments comercials locals i de fora del municipi. En aquesta edició, l’encarregat d’inaugurar la fira serà el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, en un acte institucional que tindrà lloc el divendres, 8 de desembre, a partir de les 12.00 h.

Durant els dies de la Fira de Nadal, els carrers, carrerons i places del nucli antic de Tivissa s’ompliran d’expositors i mostraran la realitat cultural i social de la vila de Tivissa, amb una gran varietat de productes locals, gastronomia, artesania, comerç i altres activitats com degustacions de vi, exposicions, animacions, tallers, demostracions d’oficis artesanals, tomb amb cavalls, corralets d’animals, atraccions per als més petits i altres actuacions per amenitzar la fira.

L’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que “la Fira de Nadal s’ha consolidat tant al nostre poble com a les nostres comarques”. En aquest sentit, Jardí ha destacat “el treball incansable” de la comissió organitzadora que ha preparat “un programa d’actes ple d’activitats paral·leles que, juntament amb els més de 80 expositors, configuren una mostra que potencia el comerç local i els actius culturals de la vila de Tivissa i el seu dinamisme”.

Entre altres activitats del programa, a la Fira de Nadal de Tivissa hi haurà el tradicional Caga Tió, mostres de globoflèxia i dansa oriental, la presència de l’emissari reial, xocolatada i paella popular, ballada de la jota de Tivissa i demostracions de fer bunyols o de com ferrar un cavall.

Pel que fa a actuacions, hi destaca la presència la xaranga Xim Xim Mig Grau pels carrers del nucli antic amb l’espectacle Christmas Music; l’espectacle itinerant ‘Lo tronc de Nadal’; malabars i acrobàcies itinerants; l’actuació de la Marieta Voltereta amb el seu espectacle ‘Bombolles de sabó’; i un especial cercafira a càrrec de la Banda de Musica de Benissalet i l’Àula de Música Municipal de Tivissa, que també oferirà el ja tradicional concert de Nadal. D’alta banda, aquesta edició de la Fira de Nadal de Tivissa també tindrà una renovada exposició de maquetes de fusta ubicada a Ca Valentí, i, a diversos indrets del nucli antic, hi haurà diferents tallers com una demostració de producció d’estella i de destil·lació amb l’alambic, l’elaboració de figuretes de fusta, o la realització de dibuixos amb arena.

Per |2017-12-11T17:12:41+00:005, desembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada