El cros ATE-Ciutat de Tortosa se consolida al calendari

Prop de 400 corredors van prendre part al III Cros ATE-Ciutat de Tortosa Gran Premi Eduardo Fornós, una prova que en poc temps s’ha consolidat en el calendari atlètic català. El circuit de gespa del Parc de Remolins va ser l’escenari idoni per a unes curses que van desenvolupar-se durant tot el matí amb unes distàncies fixades en funció de les edats dels participants.

L’elevada participació en totes les categories i els bons registres de les curses del Campionat de Catalunya Universitari posen de manifest la bona acceptació del Cros ATE-Ciutat de Tortosa. Roger Sans de la Universitat Rovira Virgili va guanyar la seva cursa de 8.000 metres amb un temps de 24’42”, mentre que en fèmines el primer lloc fou per a Jone Zabaleta de la Universitat de Lleida que va fer un temps de 17’18” per recórrer una distància de 5.000 metres.

Per |2017-12-11T17:12:57+00:005, desembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada