Alcanar engega la programació nadalenca amb l’encesa de llums

L’Ajuntament d’Alcanar, en el marc de les actuacions del Pla educatiu d’entorn, ha organitzat, un any més, el tradicional acte de l’encesa dels llums de Nadal. Segons Carme Navarro, regidora d’Ensenyament, “aquesta festa donarà el tret de sortida a la programació nadalenca que la casa de la vila i les entitats socials han dissenyat amb il·lusió per a aquestes festes”.

L’esdeveniment, tan esperat pels menuts de casa, tindrà lloc dimarts, 5 de desembre, a les 18 h, a la plaça Sant Pere de les Cases d’Alcanar, i una hora més tard, a les 19 h, a la plaça Major d’Alcanar. En els dos llocs està prevista l’assistència del Sr. Nadal i hi haurà un contacontes a càrrec d’Eva Oms.

Seguidament, els xiquets i xiquetes podran deixar els desitjos que han treballat a l’escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, a l’escola Marjal de les Cases, a la llar d’infants Vila dels Xiquets i als centres de suport familiar Guirigall i Patufets per a que el Sr. Nadal els puga arreplegar el dia 24 de desembre a la nit.

Els assistents també podran gaudir de l’actuació de la Rondalla Parroquial Sant Pere, a les Cases, i del Cor Iúbilo, a Alcanar. Per a finalitzar els dos actes, hi haurà una xocolatada popular a càrrec de l’AMPA de l’escola Marjal, a les Cases, i de l’AMPA de l’escola Joan Baptista Serra, a Alcanar.

Nou enllumenat de Nadal amb consciència

Enguany, el consistori ha tornat a substituir una part de l’enllumenat de Nadal amb motius nous, que mostraran una imatge renovada del carrer Sunyer i la carretera Nova, a Alcanar, i del carrer Joan Miró, a les Cases.

Aquests nous guarniments fan servir tecnologia LED, que consumeix menys energia que les antigues peretes i ofereix un major impacte visual. La regidora d’Urbanisme, Ivette Fibla, recorda que “aquests nous llums amb tecnologia LED, a més de renovar la imatge del nostre enllumenat nadalenc, impliquen un important estalvi energètic”.

Amb aquesta actuació, l’equip de govern vol donar continuïtat a la política de renovació gradual de l’enllumenat de Nadal. L’any passat ja es va instal·lar el nou enllumenat als carrers Felip Pedrell i Ramon y Cajal, d’Alcanar, i al carrer Trafalgar, de les Cases.

Per |2017-12-11T17:12:36+00:005, desembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada