Endesa inverteix 18.000 euros en la millora de la subestació de Campredó

Endesa ha invertit 18.000 euros en els treballs d’adequació de la subestació de Campredó,  que recentment s’han finalitzat. La companyia ha substituït els 185 metres de tanca perimetral que envolta la instal·lació per una de nova, més resistent. Aquesta actuació forma part dels plans de manteniment i millora per a l’actualització de les infraestructures que formen part de la xarxa de transport i distribució elèctrica de la Companyia.

Es tracta d’una instal·lació amb dos transformadors que dóna servei en Alta Tensió a dos empreses de la zona. La nova tanca que s’hi ha instal·lat és d’alumini folrat, un material rígid i resistent. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la seguretat de l’equipament reforçant-ne el seu tancament.

Per |2017-12-11T17:12:27+00:004, desembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada