L’Institut Català de les Dones premia un treball sobre els factors psicosomàtics i la salut en les dones de la URV

Una estudiant d’infermeria de la URV del Campus Terres de l’Ebre, Elisabet Torrubia, ha guanyat la primera edició del premi al millor treball de recerca de fi de grau en perspectiva de gènere que atorga el campus i l’Institut Català de les Dones. Ho ha fet amb una recerca sobre els factors psicosomàtics i la seva relació amb problemes de salut específics. L’estudi analitza com malalties amb una major relació psicosomàtica tenen una afectació més gran en les dones que en els homes i, per tant, com el gènere acaba sent un factor determinant en el seu desenvolupament. Aquest guardó s’ha creat per promoure la inclusió de la perspectiva de gènere en la recerca i contribuir a avançar en la igualtat efectiva de dones i homes. Està dotat amb 250 euros de premi en metàl·lic.

Per |2017-11-27T12:47:09+00:0022, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada