El Centre de Dia per a la gent gran d’Horta de Sant Joan rep set places públiques

El Centre de Dia per a la gent gran d’Horta de Sant Joan ha rebut la concessió de set places públiques per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Just quan es compleix un any de la seva posada en funcionament, l’equipament deixarà de tenir una gestió completament privada, adjudicada a l’Onda Serveis, i amb places no finançades que assumien els residents i les famílies, amb ajuda de les prestacions de l’Ajuntament i la Generalitat. La residència ofereix quinze places però actualment només hi ha set usuaris, per tant, tots ells podran beneficiar-se de l’acolliment residencial públic. L’alcalde Joaquim Ferràs s’ha mostrat convençut que el nombre de places públiques es podrà anar ampliant si també creix la demanda. La valoració que han fet els usuaris i els familiars del Centre de Dia d’Horta del primer any de funcionament és excel·lent.

El Centre de Dia d’Horta de Sant Joan, a la Terra Alta va començar a funcionar el desembre de 2016. Està ubicat als baixos del Casal Municipal i és de titularitat municipal. Ofereix acolliment de nou del matí a sis de la tarda, de dilluns a divendres, i compta amb una cuina on se serveixen els àpats, una sala per activitats de fisioteràpia i diversos tallers psicoestimulatius, una sala polivalent.

L’equipament es va construir el 2009, comptava amb autorització d’Afers Socials i Famílies des de l’any 2012 i va començar a funcionar l’any passat amb l’adjudicació de la prestació a l’empresa Onada Serveis.

Per |2017-11-20T16:34:29+00:0018, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada