Un camió s’incendia a l’AP7 a Freginals

[ACTUALITZAICIÓ 17h]

El conductor del camió cisterna que s’ha incendiat aquest migdia a l’AP-7, al seu pas per Freginals ha patit lesions de gravetat menor i ha estat traslladat al Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Amposta, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L’incendi ha obligat a tallar la via en sentit nord, i a tres quarts de cinc de la tarda encara hi havia un carril inhabilitat. El camió, que transportava vi a granel, ha bolcat i s’ha incendiat totalment poc després de les dues del migdia a l’altura del quilòmetre 332 de l’autopista, que ha quedat tallada en aquest punt des del voltant d’un quart de tres del migdia.

[15:30 h] Un camió que transportava vi ha bolcat a l’AP7 aquest migdia a l’altura de Freginals i per conseqüència , afectant la cabina i el remolc. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat 8 dotacions dels bombers per tal d’extingir el foc. Per ara es desconeix si el conductor n’ha resultat ferit, però els Bombers han assegurat que es trobava fora de la cabina.

A causa de l’accident aquesta via ha quedat tallada en direcció nord, on s’hi han porduït retencions de fins a 4 quilòmetres. Cap a les 15.25 h el foc ha quedat controlat pels Bombers de la Generalitat.

 

 

Per |2017-11-15T15:59:48+00:0014, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada