Joan Roig Castell encapçalarà la llista electoral d’ERC d’Alcanar a les eleccions municipals de 2019

Joan Roig Castell encapçalarà la llista electoral d’ERC d’Alcanar a les eleccions municipals de 2019. Així el partit renovarà el lideratge que des del 1999 ocupava Alfons Montserrat, que des del 2006 és alcalde del municipi. La candidatura de Roig va ser aprovada el el passat divendres en assemblea i va ser l’úncia que es va presentar.

El nou candidat va centrar el seu discurs en el reconeixement a Alfons Montserrat: “Ha exercit un lideratge exemplar, basat en la meritocràcia, l’honestedat, l’ètica i els valors democràtics i republicans, prioritzant sempre els interessos de tots els ciutadans”. També va aprofitar per fer referència al projecte que liderarà, al costat de l’equip de govern actual, per donar continuïtat al programa d’ERC: “sóc totalment conscient del pes i la responsabilitat que comporta ser candidat a encapçalar la llista electoral dels propers comicis municipals, un repte importantíssim que assumeixo amb una enorme il·lusió i amb la voluntat inequívoca de continuar mantenint la confiança dels nostres veïns i veïnes”.

Joan Roig, de 34 anys, és regidor a l’Ajuntament d’Alcanar des de l’any 2011, on ha estat al capdavant de regidories com Participació Ciutadana, Salut, Joventut o Gent Gran. Fisioterapeuta de professió i postgraduat en Lideratge i Governança per la UAB, actualment estudia el grau universitari de Ciències Socials a la UOC.

 

Per |2017-11-15T13:28:47+00:0014, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada