Els preus pugen vuit dècimes a l’octubre a Tarragona i deixen una inflació anual de l’1,6%

Els preus a l’octubre a Tarragona van pujar vuit dècimes en relació amb al setembre deixant la inflació anual en l’1,6%, la més baixa de Catalunya i dues dècimes menys que l’1,8% de taxa de l’IPC que es va registrar al setembre en aquesta demarcació, segons l’Institut d’Estadística espanyol. Aquesta caiguda de la inflació anual s’explica bàsicament pel fet que el cost de les gasolines aquest mes d’octubre ha pujat menys que a l’octubre de l’any passat, acompanyat pel fet que les botigues de vestit i el calçat han incrementat preus de forma més moderada que fa un any. En sentit contrari, els preus que han mantingut relativament alta la inflació anual han estat els aliments frescos, especialment les fruites de temporada, que han pujat de preu mentre que l’octubre de l’any passat es van mantenir estables.

Per |2017-11-15T13:28:54+00:0014, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada