El Consell Comarcal del Montsià acollirà quatre joves dins del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil

Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Consell Comarcal del Montsià, una subvenció de 44.000 euros per a la contractació de quatre persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil. Es tracta d’un contracte de treball en pràctiques per un període de sis mesos a jornada completa. El programa va destinat a joves entre els 16 i els 24 anys per donar l’oportunitat d’entrar al mon laboral i evitar les transaccions llargues de l’escola a la primera feina que els indueix al desànim i inactivitat.

“Estem molt satisfets d’haver rebut aquests ajuts i poder, així, contractar joves en diferents àrees segons les seves formacions. Esperem que gaudeixin de l’experiència i que els sigui de molta utilitat”, afirma Francesc J, Miró, President del Consell Comarcal.

Durant els propers dies el Consell Comarcal del Montsià publicarà al tauler de la seu electrònica del web www.montsia.cat les bases reguladores del procés selectiu i les persones joves interessades s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Treball de la Generalitat al Montsià per postular la seva candidatura.

Per |2017-11-20T17:42:15+00:0014, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada