L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta inicia el taller Un mocador amb estil

L’aula de vidre de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ha acollit el passat 8 de novembre  l’inici d’un nou programa d’atenció a les dones en tractament oncològic que té com a efecte secundari l’alopècia. De la mà de la Dra. Adelaida Cardona, i amb el suport de l’equip d’infermeria de l’Hospital de Dia, es tracta d’un taller que periòdicament, concretament cada mes i mig, reunirà un grup de dones que comparteixen el mateix problema i que mitjançant el col·loqui expliquen la seva vivència.

L’objectiu inicial és reforçar la confiança de les dones i restablir la seva pròpia imatge. L’objectiu final és convertir-se amb un veritable grup d’autoajuda en què algunes de les components serveixen d’estímul positiu a les altres en la lluita contra la malaltia.

Aquesta activitat amplia la línia iniciada pels tallers “Posa’t guapa, et sentiràs millor” que la Fundació Stanpa, junt amb l’Institut Català d’Oncologia, està fent a l’Hospital des del febrer de 2016.

Per |2017-11-15T10:16:37+00:0013, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada