La Terra Alta celebra la II edició del Cap de Setmana de l’Esport

La Terra Alta torna a celebrar el Cap de Setmana de l’esport amb una segona edició. S’iniciarà divendres 17 de novembre amb la conferència “Jugar des del cor: 7 idees per mirar el futur amb optimisme” a càrrec de Xesco Espar a partir de les 19:30 h al Casal de Joventut de Gandesa.

Dissabte 18 de novembre, de 10:30 a 13 h serà el torn de la cursa d’orientació amateur, al qual cal inscriure’s prèviament. S’iniciarà a La Franqueta, a Horta de Sant Joan. Per la tarda, Pàdel Gandesa, organitza un torneig amateur on el material correrà a càrrec de l’organització.

Finalment i per cloure el cap de setmana es realitzarà una bicicletada per la via verda diumenge a 19 de novembre, de 10 del matí a la 13 h. El recorregut serà de Bot al Pinell de Brai, d’anada i tornada amb avituallament a la Fontcalda, un total de 18 quilòmetres de ruta. Per aquesta activitat també és necessària una inscripció prèvia ja que es comptarà amb un lloguer gratuït de bicicletes.

Per |2017-11-16T11:33:51+00:0013, novembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada