Xavier Pallarès renuncia a l’alcaldia d’Arnes després de 22 anys al càrrec

El fins avui alcalde d’Arnes i delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha signat aquest dimecres la carta de renúncia a l’alcaldia del municipi de la Terra Alta, que ha ocupat durant 22 anys, des de 1995. La decisió, llargament meditada, Pallarès la fonamenta en raons “de feina” i també “per motius personals”. Tot i que l’agrupació local del PDeCAT encara ha elegit qui prendrà el relleu, tot apunta que serà l’actual regidor de Joventut i Esports i segon tinent d’alcalde, Joaquim Miralles, qui substituirà Pallarès com a nou batlle d’Arnes. Està previst que el ple de constitució del nou consistori arnerol se celebri el dissabte, 21 d’octubre. Pallarès deixa també l’acta de regidor que prendrà Lluís Borrull, seguint el llistat de candidats de les eleccions. El PDeCAT governa a Arnes amb majoria absoluta. Té 5 regidors enfront els 2 regidors d’ERC a l’oposició.

Per |2017-10-16T14:56:52+00:0011, octubre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.