Móra d’Ebre engega el projecte de cobertura de la pista poliesportiva

L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha engegat el projecte de cobertura de la pista poliesportiva, un projecte que ha de permetre millorar les condicions per a la pràctica d’esports en aquesta infraestructura situada al poliesportiu de la localitat. Les obres duraran entre cinc i set setmanes, en funció del termini de construcció de l’estructura que ha de cobrir la pista, una cobertura lleugera, de xapa, que se situarà a set metres d’alçada, fabricada per l’empresa Cubinor.

Aquest projecte està inclòs en l’addenda que ha firmat l’Ajuntament de Móra d’Ebre i l’empresa Sorea de millora de les condicions econòmiques per a l’Ajuntament del contracte de concessió de la gestió del servei d’aigües municipal.

La pista coberta complementarà les instal·lacions del pavelló cobert, situades també al poliesportiu, i permetrà, a banda de la realització d’esdeveniments esportius, tirar endavant actes festius, socials i culturals massius quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin.

Per |2017-10-13T13:20:52+00:0011, octubre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.