GEPEC-Ecologistes de Catalunya lamenta que Agricultura doni llargues per no aturar la caça als filtres verds del Delta

El GEPEC-Ecologistes de Catalunya han lamentat que el Departament d’Agricultura no hagi fet res per evitar la cacera, en la temporada que acaba de començar, en els filtres verds del delta de l’Ebre. Segons els ecologistes, la petició de Ministeri per iniciar els tràmits de creació d’una figura de protecció que prohibeixi la caça fa quatre mesos que va arribar a la Generalitat. Tot i reconèixer que les aprovacions administratives que caldran són costoses, han reclamat al Departament que existien “solucions transitòries, de fàcil i ràpida aplicació” que haurien vetat la caça als aiguamolls enguany. El GEPEC denuncia que s’han anteposat els interessos dels caçadors a la conservació dels espais natural, la biodiversitat i l’ús públic del medi, i ha insistit que “no actuar per impedir les pertorbacions” a les espècies protegies pot comportar un delicte de prevaricació dels responsables del Departament d’Agricultura.

Per |2017-10-16T10:51:22+00:0011, octubre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.