ERC de Móra d’Ebre demana que l’alcalde trenqui el “pacte de govern” amb el PP

La portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana de Móra d’Ebre, Cinta Agné, ha demanat a l’alcalde del municipi, Joan Piñol, que trenque el pacte de govern que té amb el PP. Li ho demana “davant el silenci del regidor del PP de Móra d’Ebre sobre les agressions que les forces de seguretat espanyoles van fer contra la gent que estava pacíficament als col·legis electorals de les nostres comarques”, i apunta que malgrat això i malgrat tindre majoria absoluta, el pacte a hores d’ara es manté.

L’Ajuntament morenc ha sortit del pas explicant que no hi ha cap pacte de govern amb le partit popular, sinó que després de les darreres eleccions es va “oferir participar en el govern municipal, via delegació de competències,  a totes les forces que es van presentar a les eleccions i que varen obtenir representació. Oferiment que en les dos legislatures ha estat rebutjat per ERC i PSC, i acceptat pel PP”. L’Ajuntament assegura que en cap moment Agné va dirigir-se a l’Ajuntament per comunicar aquesta demanda.

També asseguren que el regidor del PP, Francesc Launes, “el mateix dia 2 d’octubre en sessió de la Junta de Govern Local i després d’una intervenció en aquesta línia del mateix alcalde, el Sr. Launes va manifestar el seu rebuig a aquets fets i així consta a l’acta”. Afegeixen que ” aplicant la lògica de la Sra. Agné haurien de dir que ni ERC, ni PSC han condemnat aquets fets, ja que no hi ha cap document, moció o declaració publica d’aquests grups municipals. Tant sols el PDeCAT va entrar una moció al registre general de la Corporació en aquesta línia, la qual haurà de ser debatuda en la propera sessió plenària”.

Finalment afirmen que ” Agné fa oposició de manera conjunta amb el PSC, que de manera oficial no s’ha manifestat davant dels fets, i en paral·lel questiona que el PDeCAT governi amb el Sr. Launes quan aquest sí que s’ha manifestat i ha condemnat els fets”.

 

Per |2017-10-13T14:01:35+00:0011, octubre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.