El Fòrum Amposta Empresa torna amb tres noves experiències i amb Bibiana Ballbè com a ponent convidada

La sisena edició del Fòrum Amposta Empresa, comptarà enguany amb tres noves experiències amb la comunicadora Bibiana Ballbé com a ponent convidada. Serà el proper dijous 19 d’octubre a la tarda a l’Auditori.

Les 3 experiències emprenedores són la productora audiovisual Filmsnòmades, Del Terreno i el de la cooperativa Femmefleur. L’objectiu del Fòrum Amposta Empresa és apropar experiències d’emprenedoria per fomentar l’autoocupació, especialment, entre els joves. “Des del nostre ajuntament volem potenciar l’empresa privada i l’autoocupació, sobretot entre els joves. El Fòrum ens ajuda a conèixer diferents projectes que han tingut èxit, siguin del nostre territori o vinguts de fora, a més creiem que amb aquest tipus d’experiències enriquim la societat ampostina i l’animem a crear nous projectes empresarials”, explica l’alcalde, Adam Tomàs.

Subvencions per nous autònoms

Precisament, l’Ajuntament d’Amposta ha creat una línia de subvencions per emprenedoria i ocupació. “Volem que aquests ajusts públics fomentin l’autoocupació i així facilitar que tota aquella persona que hagi emprès un projecte pugui tirar-lo endavant”, afegeix Tomàs.

Les subvencions tenen un pressupost total de 20.000 euros i el període de sol·licituds és fins al 31 d’aquest mes d’octubre. Les persones que es poden beneficiar dels ajuts són aquelles que, trobant-se en situació d’atur i empadronades a Amposta, van iniciar una nova activitat econòmica i es van donar d’alta d’autònoms entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2016. L’import subvencionable és de com a màxim 2.000 euros i es poden justificar quotes de la Seguretat Social, despeses de gestoria i/o assessorament, tramitació de l’alta i pel compliment de les obligacions fiscals o socials de la forma jurídica i les despeses d’arrendament associades als locals o despatxos. Les subvencions són de caràcter retroactiu i es preveu que durant l’any 2018 es publiquen les subvencions referents a aquells que autònoms donats d’alta durant aquest 2017.

 

Per |2017-10-16T10:51:26+00:0011, octubre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.