La DO Terra Alta presenta el concurs internacional de les Garnatxes del món

La Denominació d’Origen Terra Alta ha presentat el concurs internacional Grenaches du Monde 2018, del que serà seu oficial de l’11 al 15 d’abril de l’any vinent. Una designació que representa una oportunitat única per posar en valor la garnatxa de la Terra Alta, i molt especialment la seva garnatxa blanca, tot un emblema i un senyal d’identitat per a la Denominació d’Origen.

La DO Terra Alta ha donat a conèixer alguns dels actes previstos en el marc del concurs, així com la campanya de promoció prèvia, que arrencarà aquest mateix mes d’octubre amb un showroom a Reus i un acte molt especial a Barcelona, coincidint amb la inauguració de la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya que organitza l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI): un màster tast de garnatxes velles de les zones garnatxeres per excel·lència a Catalunya: DO Empordà, DO Montsant, DOQ Priorat i l’amfitriona Terra Alta.

Per |2017-10-13T14:02:05+00:0010, octubre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.