Més freqüències de bus per connectar l’interior del Montsià

Els estudiants i veïns de l’interior del Montsià ja compten amb una millor connexió amb transport públic. Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat a la comarca, s’han reforçat les connexions de bus entre Alcanar, Ulldecona i La Sénia, que també s’han adaptat als horaris escolars. Així se resol una de les demandes històriques de l’interior del Montsià. Amb l’inici del curs escolar, els instituts d’Alcanar, Ulldecona i La Sénia estaran millor connectats amb transport públic.

Hi haurà quatre noves freqüències de bus en cada sentit, coincidint amb els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat de formació professional. Més enllà de beneficiar els veïns de l’interior i sud de la comarca, l’objectiu és fomentar la mobilitat dels estudiants d’estudis postobligatoris per consolidar els cicles formatius que ofereixen els tres instituts. La millora del transport regular també es tradueix en més connexions amb altres poblacions com Amposta, Tortosa, Tarragona i Barcelona. La inversió és de 125 mil euros anuals i es calcula que se’n beneficiaran 8 mil persones a l’any.

Per |2017-09-14T11:03:14+00:0013, setembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.