La primera edició del CronoCaro arriba aquest diumenge 17 de setembre

Els Ajuntaments de Tortosa i Roquetes, juntament amb el Parc Natural dels Ports, han coorganitzat la 1a CronoCaro per aquest proper diumenge 17 de setembre. Es tracta d’una cronoescalada de 8 quilòmetres a la pujada del Port i oberta a totes modalitats: MTB, carretera, fixed, tàndem, plegable i e-bike. Les inscripcions estaran obertes fins el dia abans, dissabte 16 de setembre a les 19 h.

Els dorsals es podran recollir a l’Hotel SB Corona de Tortosa. El diumenge el dorsal número 1 sortirà a les 9:30h i es produiran les sortides cada 30 segons. 15 minuts abans de la sortida de cada participants es podrà escalfar amb bicicletes de spinning situades a la sortida de la Crono Caro.

Per |2017-09-15T11:06:52+00:0013, setembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.