Annie Fforde exposarà els seus gravats al Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera

Del 16 de setembre al 29 d’octubre de 2017, la Sala 2 de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l’Ajuntament) tindrà el plaer d’acollir una exposició de gravats de l’artista anglesa resident a França: Annie Fforde. Annie és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Leeds, especialitzada en gravats per la Universitat de Bradford, Yorkshire, Anglaterra i diplomada en disseny tèxtil.

L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el 16 de setembre, a les 19’15 hores, a continuació de l’acte d’inauguració que encetarà la Setmana Cultural de la Galera. Una Setmana que estarà plena d’activitats culturals de tot tipus i on l’Annie realitzarà, també, un Taller de Gravat per a xiquets.

Per |2017-09-14T16:08:05+00:0013, setembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.