Montsià Actiu oferirà 3 seminaris per a empreses que vulguin ampliar formació per digitalitzar el seu negoci

Montsià Actiu oferirà 3 seminaris per a empreses que vulguin ampliar formació per digitalitzar el seu negoci. S’ofereix així formació de la mà de persones experimentades i amb una dilatada carrera professional en el sector del màrqueting digital.

Entre aquest mes de setembre i el mes de novembre d’aquest 2017, s’han programat 3 nous seminaris,
entre els quals es troba el de xarxes socials que impartirà Lucas Ainsa, més conegut com a @Calvoconbarba, amb més de 20 anys en l’àrea del màrqueting, propietari de l’empresa CeConBe Marketing Services i que ha treballat per a empreses com Newlink, Zaragoza Turismo o Iberdrola. Aquest seminari es realitzarà aquest divendres 29 de setembre. El 26 d’octubre hi haurà un nou seminari sobre ciberseguretat, un dels més importants pel fet que la tecnologia cada cop està més avançada i es requereix nous coneixements per estar al dia pel que fa a seguretat i així evitar al màxim els ciberatacs als negocis. I el 30 de novembre, Montserrat Peñarroya tancarà el cicle de seminaris de 2017, amb un seminari on es parlarà sobre els canvis i novetats que ha sofert el món d’internet en el darrer any.
Tots 3 seminaris es realitzaran a la Sénia, al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, entre les 16 i les 20 hores i tota persona que estigui interessada podrà inscriure’s consultant l’apartat de l’agenda de la web actiu.montsia.cat.

Per |2017-09-14T11:46:27+00:0012, setembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.