L’Ajuntament d’Amposta dedica 50.000 euros a les Beques d’Excel·lència

L’Ajuntament d’Amposta ha donat avui a coneixer que s’hi destinaran 50 mil euros a les Beques per l’Excel·lència. Aquestes han sofert uns canvis significatius en comparació en altres anys que inclouen, a banda dels estudiants universitaris, de Cicles de Grau Superiors i Màsters, enguany també als estudiants d’Estudis Superiors de Música.

Una altra de les diferències importants és la quantia aportada per l’Ajuntament, si l’any 2015 s’hi destinaven un total de 8.000 €, l’any 2016 es va augmentar a 20.000 € i aquest 2017, la quantia destinada seran un total de 50.000 €, el que significa un augment del 150% en comparació l’any 2016.

Una altra de les novetats és que també s’ha augmentat la quantitat màxima que es podrà atorgar als estudiants, en aquest cas serà d’un màxim de 1.000 €. El mateix alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha comentat que “volem fomentar la formació de la població ampostina, creiem que si els joves es formen, faran créixer la societat i, com a ajuntament, estem molt interessats en què la gent no pari de formar-se”.

Tomàs ha afegit que “creiem que 50.000 € és una partida suficient per donar resposta a les necessitats dels molts estudiants ampostins, però no descartem incrementar aquest pressupost, si fos necessari”.
Per la seva banda, la regidora de Cultura i Ensenyament, Inés Martí, ha afirmat que “ja es pot consultar la convocatòria on-line a la pàgina amposta.cat. Aquestes beques van dirigides a persones empadronades a Amposta amb totes les assignatures aprovades i com millors notes tingui l’estudiant, més punts i premi
econòmic podrà rebre”. La regidora de cultura i ensenyament, Inés Martí, també ha comentat que “la quantia màxima serà de 1.000 € per aquells estudiant que tingui la màxima puntuació, i la mínima, dependrà de la quantitat d’alumnes presentats”.

Pel que fa a l’entrega dels premis, aquests s’entregaran en un acte durant la Fira de Mostres d’Amposta, on a tots els alumnes seleccionats se’ls farà entrega d’un xec amb la quantia atorgada.

Per |2017-09-14T11:11:25+00:0012, setembre, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.