Tortosa ja prepara el nou contracte de la brossa

L’Ajuntament de Tortosa ja està treballant amb el plec de condicions del nou contracte de recollida d’escombraries i  neteja viària, el qual porta dos anys prorrogat. Segons ha publicat avui el Setmanari l’Ebre, el nou contracte inclourà totes les fraccions – resta i selectiva – i la neteja viaria, així com la gestió de les deixalleries. Tot i això mantindrà delegades al Copate les competències en transferència i gestió de residus.

El regidor de serveix, Domingo Tomàs, ha defensat que les dimensions del servei a Tortosa justifiquen el contracte al marge de que el Copate està preparant de forma conjunta per a la resa de poblacions del Baix Ebre i el Montsià. L’Ajuntament es marca a partir del nou contracte, com a repte, incrementar la taxa de recollida selectiva, ja que actualment la ciutat es troba per sota de la mitjana de les poblacions catalanes d’entre 30 mil i 40 mil habitants en quant a la taxa de recuperació.

Per |2017-08-28T11:03:13+00:0011, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.