La ‘Venta solidària de llibretes’ destina el fons a l’ONG ‘Provocant la Pau’

El Servei d’Educació Social del Complex Assistencial de la Santa Creu ha organitzat la ‘Venta Solidària de llibretes’. Es tracta d’unes llibretes, acolorides i enquadernades per Lourdes Seller, durant la seva estada a la plata de convalescència del centre. El fons recollit amb la seva posada en venda, al vestíbul del Complex del 24 al 28 de juliol, s’ha destinat a la ONG de les Terres de l’Ebre, Provocant la Pau.

Aquesta ONG, amb 12 anys d’experiència en cooperació, ha estat guardonada recentment amb el Premi Amposta 2016, Premi Solidaritat 2017 o al 10è premi Federico Mayor Plaza. Actualment treballen a la ciutat d’Atenes coordinant activitats en un assentament dins de la ciutat.

Per | 2017-08-16T11:39:59+00:00 11, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari