La Sénia suspèn les liquidacions de plusvàlues a l’espera de la reforma legislativa estatal

L’Ajuntament de la Sénia ha decidit suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que no estigue vigent la reforma legislativa estatal. Així es va aprovar per unanimitat al ple celebrat aquest dimecres. Esperen que la legislació arribi després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda. De fet, l’Ajuntament ja havia aprovat ara fa 3 anys el recolçament a aquests darrers casos de desnonaments atorgant-los uns subvenció equivalent a la plusvàlua. Ara ofereixen als veïns que s’adrecin a l’Ajuntament per aportar la documentació acreditativa d’aquesta inexistència d’increment de valor en la venda. També ho podran fer en casos de liquidacions encara no cobrades ni prescrites, i inclús en els casos de liquidacions ja cobrades que presentin l’oportú recurs.

Per |2017-08-16T10:38:13+00:0011, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.