La Sénia escalfa motors per les festes majors amb la ‘Setmana Jove – Maskara’t’

La Sénia ja escalfa motors per a les seves Festes Majors, del 18 al 27 d’agost, amb la ‘Setmana Jove – Maskara’t’. Aquest dissabte, 12 d’agost, tindrà lloc la popular Cursa d’artilugis que enguany es durà a terme al Passeig de la Clotada a partir de les 17h. Per diumenge s’ha preparat un any més la paellada popular amb el posterior concurs de guinyot. I per la nit l’associació astronòmica Aldebaran organitzen l’observació de la pluja d’estels de les Perseides.

Dilluns l’Espai Jove del municipi acollirà l’activitat ‘Fem la Sénia visible a Google’ on els participants aprendran diverses tècniques ‘in situ’ a través del seu smartphone. El 15 d’agost el Parc Municipal serà escenari de la torrada popular organitzat per l’Associació de Joves Seniencs que facilitarà les brases, taules i cadires.

Dimecres 16 d’agost el Bar Club la Sala acollirà un campionat de futbolí i per dijous s’ha preparat la trobada d’emprenedors ‘Connecta el teu talent’ al Centre Marcel·lí Domingo. Més tard, a les 20 h, s’iniciarà el Passabars que organitza l’Associació de Joves Seniencs. Finalment, divendres a les 17 h s’enllestirà la plaça de bous amb la muntada de cadafals i a la nit començarà la festa amb un sopar de sobaquillo al Parc Municipi per després donar pas a la ‘White Friday’.

Per | 2017-08-28T11:03:07+00:00 11, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari