Estrenes de la cartellera

  • El rey Arturo: La Leyenda de Excálibur – Guy Ritchie

Artur és un jove intrèpid que dirigeix ​​a la seva colla pels carrerons de Londonium. Després treure l’espasa d’Excalibur, es veurà obligat a prendre algunes dures decisions. Al costat d’una misteriosa dona anomenada Guinevere, haurà d’aprendre a manejar l’espasa, vèncer als seus dimonis i unir al poble per derrotar el tirà Vortigern, qui va robar la seva corona i va assassinar als seus pares abans de convertir-se en rei.

 

  • La hora del cambio – Salvatore Ficarra i Valentino Picone

Els veïns del petit poble sicilià de Pietrammare viuen acostumats al caos que comporta “saltar-se la llei”, però estan farts. Les carreteres tenen esvorancs, el trànsit és insofrible, les escombraries s’acumula a les voreres i no hi ha dia que un veí no trepitgi un excrement de gos. Tampoc els falta un gran port … sense vaixells, i una fàbrica altament contaminant. Però sembla que ha arribat l’hora del canvi: en les eleccions, un nou alcalde ha sortit victoriós i ve amb la ferma intenció de complir tot el seu programa electoral.

 

  • Emoji – Anthony Leondis

Els protagonistes viuran la misteriosa terra de Textopolis, on tots els emojis favorits de la gent cobren vida, mentre esperen ser seleccionats per l’usuari del telèfon. Tots els personatges tenen una sola expressió facial a excepció de Gen (TJ Miller), un emoji que va néixer sense filtre i s’omple de múltiples expressions. Per aconseguir ser normal, Gen s’embarcarà en una aventura o “app-ventura”, al costat dels seus amics Hi-5 (James Corden) i Jailbreak (Ilana Glazer). Però aviat, una gran amenaça farà que el destí d’aquests personatges depengui dels tres amics, havent de salvar el seu món abans que sigui esborrat del tot.

 

 

Per |2017-08-11T12:46:54+00:0011, agost, 2017|
|0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.