El Perelló organitza la ‘Shoping Night Ave Perelló’ el proper 19 d’agost

El Perelló s’ambientarà d’època romana per celebrar la ‘Shoping Night Ave Perelló’. El proper 19 d’agost a partir de les 18h i fins la mitjanit les botigues sortiran al carrer per oferir diferents ofertes. A més pels carrers tindran lloc la desfilada de romans, representacions teatrals, a més de música i espectacles. A les 23h s’iniciarà el concurs de disfresses romanes a la passarel·la de la plaça, on s’hi ha preparat 4 premis al millor vestuari romà. La festa però continuarà a partir de les 00:30h amb la ‘Bacanal al Pou Romà’ amb un concert de ‘Sardina’s’ i Dj Locals.

A De Bon Matí hem parlat amb l’alcalde del Perelló, Ferran Cid, per saber-ne més.

 

 

 

Per |2017-08-17T12:08:48+00:0011, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.