Aurora Marqués, àvia comarcal a la Ribera d’Ebre

La Ribera d’Ebre va homenatjar aquest divendres a la nit les àvies, avis, iaios, iaies, padrins i padrines riberencs, en un acte celebrat a la pista de Garcia, on es van reunir els representants de 13 dels pobles de la comarca, acompanyats de familiars, membres de les juntes d’associacions de jubilats, amics, alcaldes, alcaldesses, regidors, regidores i consellers comarcals. Tal i com va dir la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim: “La tradicional Festa de l’Avi i l’Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017 és any rere any un punt de trobada, un punt de posada en comú de la nostra història i de les vostres històries.

L’àvia de Móra la Nova, Aurora Marqués Grau, escollida democràticament entre totes les associacions de jubilats de la comarca representades va ser proclamada com a Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2017.
Durant el concert de festa major del diumenge al vespre, l’alcalde, Francesc Moliné va aprofitar per retre-li un homenatge a Aurora Marqués. En el mateix moment se li va fer lliurament d’un ram de flors donat que el dia de la proclamació l’alcalde no va poder assistir-hi perquè es trobava a l’acte del pregó de festes del poble i va ser la regidora de serveis socials, Eva Vallespí, qui la va acompanyar.

Per | 2017-08-14T11:26:58+00:00 11, agost, 2017||0 Comentaris

Deixeu un comentari